Nyitvatartás: H-P 8:30 - 17:00 h.
Kérjen ajánlatot:

Rólunk

Tisztelt Látogató, Leendő Partnerünk!

Az ajándékozás aktusának az üzleti életben különleges a jelentősége, és ennél fogva tétje is nagy. Amellett, hogy alkalmas az erősen formális kapcsolatok oldására, a távolságtartás enyhítésére, sokat elárul az ajándékozó ízléséről, lehetőségeiről, szándékairól. Ez a tevékenység az elmúlt években felértékelődött, így érthető, hogy mind többen fordulnak szakértőhöz, és támasztanak komoly elvárásokat az eredményekkel szemben. Ez az igényesség találkozik a Laurus 2000 Kft. filozófiájával.

Néhány szóban

Rólunk

A Laurus 2000 Kft. az üzleti és reklámtárgyak piacán nem kíván minden tekintetben versenyre kelni a piacon tevékenykedő konkurenciával, csupán minőségben, árban, szállítási határidőkben, és ami ennél is fontosabb, szakértelemben és rugalmasságban.
Munkatársaink sokévi tapasztalatára támaszkodva új metódust kívánunk képviselni az üzleti célú ajándékozás piacán azzal, hogy megbízásainkat egyediként kezelve “személyre szabott” megoldásokat dolgozunk ki. Meggyőződésünk, hogy nincs két egyforma projekt, hiszen vagy más a cégek arculata, áruik, szolgáltatásaik imázsa, vagy más a célcsoport, esetleg mások az aktuális célok. A fogyasztókért, ügyfelekért vívott versenyben az a nyertes, aki ötletesebb, innovatívabb, szellemesebb. A Laurus 2000 Kft. ebben a versenyben szeretne ügyfelei sikeréhez a maga eszközeivel hozzájárulni.
 
E területeken folyamatos innovációt végzünk és rendkívüli erőfeszítéseket teszünk az újdonságok felkutatására, és ezen termékek partnereinkkel való megismertetésére. Beszerzési lehetőségeink az európai disztribútoroktól a távol-keleti gyártókig rendelkezésünkre állnak, ezért választékunk lényegesen szélesebb a weboldalon látottaknál. Bízunk abban, hogy egyedülálló kondíciókat tudunk kínálni versenyképes árakon.
 
Reméljük, ez a rövid bemutatkozás éppen csak annyi időt rabolt el Öntől, amennyi elég volt figyelme felkeltéséhez. Amennyiben üzleti eszköztárában szerepel partnerei, ügyfelei, fogyasztói megajándékozása, ösztönzése, készséggel segítünk a projekt lebonyolításában, tanáccsal, a tárgyak kiválasztásával és célba juttatásával egyaránt.

Hatékony marketingeszközök? Döntsön a reklámajándékok mellett!

Minden vállalkozónak a legfőbb célja, hogy cégét sikerre vigye, amit nemcsak a szolgáltatások, termékek minősége befolyásol, hanem az alkalmazott marketingeszközök is, amelyek főként a vállalkozás hírnevéhez járulnak hozzá. Ha Ön is szeretné hatékony eszközökkel megalapozni vállalkozása sikerét, döntsön reklámajándékaink mellett!

Cégünk évek óta reklámajándékok forgalmazásával foglalkozik, ugyanis korábban mi is tapasztaltuk, hogy milyen befolyással bírnak ezek a termékek egy vállalkozás népszerűségének szempontjából, így célul tűztük ki, hogy e téren minden eszközt biztosítunk érdeklődőinknek.  Reklámajándékainkkínálata folyamatosan bővül, arra törekszünk, hogy bármely terület képviselői megtalálják az igazán testhezálló eszközöket.

Reklámajándékaink magas minőséget képviselnek, ráadásul kedvező árakon beszerezhetőek, érdemes rendszeresen körülnézni nálunk aktuális ajánlatainkért! Fedezze fel reklámajándék webáruházunk kínálatát, válassza ki az Önnek tetsző termékeket és zsebelje be az elismeréseket!

Kiszállítás

Budapestre és vidékre egyaránt. Budapest területén 100 000 Ft + ÁFA egyszeri megrendelési érték felett díjmentesen szállítunk. Vidékre történő szállítások, egyedi kalkuláció alapján.

garantált minőség

A Laurus Reklámajándék csapata elkötelezett a kiváló minőségű termékek forgalmazásában és az egyeztetett látványtervek alapján végzett emblémázások megvalósításában . A termékei rendeltetésszerű használata mellett felelősséget és csere garanciát vállal.

különleges ajánlatok

A weboldalon feltüntetett árainkból mennyiségi, emblémázási és a szállítási paraméterek pontos ismeretében kedvezményt biztosítunk.

word wide beszerzés

A közvetlen gyártói beszerzéseinkkel az egyediséget, a sokoldalúságot, a garanciát és a legjobb árakat biztosítjuk.