Nyitvatartás: H-P 8:30 - 17:00 h.
Kérjen ajánlatot:

Rólunk

A Laurus 2000 Kft. immár 23 éve szállít emblémázott reklámajándékokat céges ügyfeleinek, melyek legtöbbje nagyvállalat, vagy multinacionális ügyfél, mint pl. a Coca Cola Hellenic Mo. Kft, vagy a Robert Bosch Magyarország vállalatcsoport.

Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink kívánságait minden paraméterében tudjuk teljesíteni, akár nagy mennyiségről legyen szó pl. 300 000 db. ajándék, vagy egy extra gyors rendelés, akár 48 óra alatt szállított emblémázott termék.

 Munkatársaink sokévi tapasztalatára támaszkodva új metódust kívánunk képviselni az üzleti célú ajándékozás piacán azzal, hogy megbízásainkat egyediként kezelve “személyre szabott” megoldásokat dolgozunk ki. Meggyőződésünk, hogy nincs két egyforma projekt, hiszen vagy más a cégek arculata, áruik, szolgáltatásaik imázsa, vagy más a célcsoport, esetleg mások az aktuális üzenetek.  A partnerekért vívott versenyben az a nyertes, aki ötletesebb, innovatívabb és valóban figyel az ügyfelei igényeire! A Laurus 2000 Kft. ebben a versenyben kíván megfelelni és ezzel hozzájárulni ügyfelei sikeréhez.

Már a kezdetektől elköteleződtünk a folyamatos innováció és az újdonságok felkutatása mellett. Töretlen optimizmussal keressük azokat a termékeket és megoldásokat, amelyektől csillogó szemeket látunk. Beszerzési lehetőségeink az európai disztribútoroktól a távol-keleti gyártókig rendelkezésünkre állnak, ezért választékunk lényegesen szélesebb a weboldalon látottaknál. Bízunk abban, hogy egyedülálló kondíciókat tudunk kínálni versenyképes árakon.    

Amennyiben üzleti eszköztárában szerepel partnerei, ügyfelei, munkatársai megajándékozása, ösztönzése, elismerése készséggel segítünk tanácsadással, a tárgyak kiválasztásával, a projekt lebonyolításában, és célba juttatásával egyaránt.

HASZNÁLJA A KREATIVITÁSUNKAT A SIKERE ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN!

Laurus Reklámajándék Csapata

Király János, ügyvezető igazgató

Bemutatkozik a Laurus Reklámajándék:

Kiszállítás

Budapestre és vidékre egyaránt. Budapest területén 100 000 Ft + ÁFA egyszeri megrendelési érték felett díjmentesen szállítunk. Vidékre történő szállítások, egyedi kalkuláció alapján.

garantált minőség

A Laurus Reklámajándék csapata elkötelezett a kiváló minőségű termékek forgalmazásában és az egyeztetett látványtervek alapján végzett emblémázások megvalósításában . A termékei rendeltetésszerű használata mellett felelősséget és csere garanciát vállal.

különleges ajánlatok

A weboldalon feltüntetett árainkból mennyiségi, emblémázási és a szállítási paraméterek pontos ismeretében kedvezményt biztosítunk.

word wide beszerzés

A közvetlen gyártói beszerzéseinkkel az egyediséget, a sokoldalúságot, a garanciát és a legjobb árakat biztosítjuk.

Mit szólna hozzá, ha azt ígérnénk, ügyfelei, munkatársai arcára biztosan örömet és mosolyt csalunk?

Egy rövid regisztrációt követően megkaphatja a legfrissebb reklámajándék híreket, trendeket, újdonságokat, akciókat!