Nyitvatartás: H-P 8:30 - 17:00 h.
Kérjen ajánlatot:

Mik a legújabb reklámajándék trendek?

Mik a legújabb reklámajándék trendek?

Az üzleti ajándékok területén az állandóan változó igények folyamatosan új trendeket generálnak, amelyek segítenek frissíteni és kreatívan megközelíteni a reklámajándékozást. Az alábbiakban néhány jelenlegi reklámajándék trendet találsz:

Környezetbarát ajándékok: Az egyre növekvő környezettudatosság miatt az üzleti ajándékok között is egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert a környezetbarát termékek. Újrahasznosított anyagokból készült vagy újrahasznosítható ajándékok, valamint fenntartható forrásokból származó termékek, mint például bambusz vagy organikus pamut alapanyagok megjelenésének dinamizmusa feltartóztathatatlan.

Technológiai ajándékok: A technológiai fejlődésnek köszönhetően a technológiai ajándékok kihagyhatatlan részét képezik a választéknak. Ez magában foglalhatja a vezeték nélküli töltőket, Bluetooth hangszórókat, okosórákat, fülhallgatókat vagy akár egyedi USB meghajtókat. A cégek gyakran választják ezeket az ajándékokat, mivel hasznosak és követik a digitális világ trendjeit. A minőség pedig közel azonos a márkajelzéssel ellátott termékekével versenyképes árakon.

Egyedi és személyre szabott ajándékok: A személyre szabott ajándékok és csomagolások mostanában még inkább előtérbe kerültek, hiszen a partnerekkel, munkatársakkal való törődés egy más dimenzióba lépett. ( pl, a névre szóló ajándék ) Az elmúlt évek olyan ötleteket hoztak, mint a Home Office Csomag, a Belépő Ajándék Csomag, vagy akár a Babacsomag, hogy a céghez való kötődést ezek a reklámajándékok még erősebbé és emlékezetesebbé tegyék. Az egyedi ajándékok iránti kereslet jelentősen felerősödött, hiszen minden piaci résztvevő törekszik a láthatóságra, megkülönböztetett figyelemre! A nagy előrelépést ezen a területen az új fejlesztésű anyagok és emblémázási technológiák, a  kreatív ötletek adják.

Egészség és wellness ajándékok: Az egészség és wellness témaköre szintén fontos trend az üzleti ajándékok területén. Ilyen ajándékok lehetnek például sportos kiegészítők, speciális sportruházat, fitness tracker-ek, hőszigetelt vizespalackok, aromaterápiás termékek vagy akár meditációs eszközök. Az egészség és wellness iránti robbanásszerű érdeklődés növekedése miatt ezek az ajándékok segítenek a munkavállalók egészségének és jólétének támogatásában.

Élmény alapú ajándékok: Az élmény alapú ajándékok egyre inkább felkerülnek a reklámajándék palettára. Ezek a szabadidő eltöltése, a családi pihenések, nyaralások idején használt hasznos kiegészítők, – mint a hűtőtáskák, hátizsákok, strandtörölközők, felfújható párnák – kiválóan segítik az emlékezetes élmények kialakulását így hozzájárulva az ügyfelek, vagy munkavállalók elégedettségéhez és lojalitásához.

Fontos megjegyezni, hogy a reklámajándék trendek folyamatosan változnak, ezért érdemes nyitott szemmel követni az új ötleteket és innovációkat. Az üzleti ajándék kiválasztásakor mindig fontos figyelembe venni a célcsoport igényeit, a márka imázsát és azt az üzenetet, amelyet az ajándékkal szeretnénk közvetíteni.

Ebben számíthatsz ránk!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Szólj hozzá bejegyzésünkhöz!

Mit szólna hozzá, ha azt ígérnénk, ügyfelei, munkatársai arcára biztosan örömet és mosolyt csalunk?

Egy rövid regisztrációt követően megkaphatja a legfrissebb reklámajándék híreket, trendeket, újdonságokat, akciókat!