Nyitvatartás: H-P 8:30 - 17:00 h.
Kérjen ajánlatot:

ÖRÜLÜNK A REKLÁMAJÁNDÉKNAK

ÖRÜLÜNK A REKLÁMAJÁNDÉKNAK

Ha reklámajándékot adunk, azt jelenti, értékeljük a nekünk végzett munkát, legyen szó a partnercégek vagy az alkalmazottak fáradozásairól. Ha pedig kapjuk a reklámajándékot, érezzük, hogy törődnek velünk, az ajándékozó cég számít ránk. Banális, de igaz: ajándékot kapni jó, függetlenül az ajándék értékétől. Gesztus, amit nagyra tartunk, akkor is, ha olyan apróságról van szó, mint hogy az étteremben a vacsoránk végén megkínálnak egy kupica limoncellóval, vagy a csokoládébolt ajándék csokigolyóval kedveskedik a vásárlásunk alkalmával.  

Törődünk az ügyfeleinkkel

A reklámajándék erre rátesz egy lapáttal: megvalósul a reklámozás, a jóleső érzés pedig összekapcsolódik a termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal. Például, ha céges partnerünknek emblémával díszített prémium minőségű, pihe-puha fürdőköntöst ajándékozunk, amiben pihenhet és wellnesselhet, arról eszébe fog jutni gondoskodó cégünk. A reklámajándékokkal emlékezetesebbé tehetjük márkánkat – hiszen, amennyiben jól választunk, ezek a használati tárgyak minden nap jelen vannak ügyfeleink életében –, közvetítve az ajándékokon megjelenő céglogót, vagy üzenetet, ami segíti a kapcsolatépítést: növeli a partnerek lojalitását, ráadásul arra ösztönzi őket, hogy másoknak is ajánlják vállalkozásunkat.

Törődünk a munkatársainkkal

A reklámajándék nemcsak promóció, de örömforrás is. Örömet okoz mind a cégeknek, mind az ügyfeleknek – de még az alkalmazottaknak is, ha a vállalkozás időről időre megajándékozza őket. Kollégáink a kisebb figyelmességet is nagyra értékelik: látják, hogy értékes a munkájuk, érdemes a tőlük telhető maximumot nyújtaniuk – mert van, hogy a pénznél is többet jelent a tettekben kifejezett elismerés. Ha személyre szóló tollat, vagy kulacsot kapnak, az plusz motivációt jelenthet számukra. És minél több a motivációjuk, annál kevésbé valószínű, hogy kiégnek, így munkájuk is hatékony marad.  Ne felejtsünk olyan ajándékot is adni munkatársainknak, ami nem köthető kifejezetten a munkahelyhez, hogy ne csak a hálánk, de a gondoskodásunk is megjelenjen az ajándékozás mögött. Kiváló lehetőség lehet a törődés kifejezésére például egy jó minőségű esernyő,  hátizsák, vagy egy pikniktakaró számukra, azokban a cégünk iránt való elköteleződés ölthet testet. 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Szólj hozzá bejegyzésünkhöz!

Mit szólna hozzá, ha azt ígérnénk, ügyfelei, munkatársai arcára biztosan örömet és mosolyt csalunk?

Egy rövid regisztrációt követően megkaphatja a legfrissebb reklámajándék híreket, trendeket, újdonságokat, akciókat!